Friss, kézműves, minőségi pékáru minden héten hétfőtől szombatig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202688705

Termékeink

Fehér kenyér

Kenyereink között megtalálhatók a búzalisztből készült különböző veknik, szeletelt, félbarna, burgonyás és kukoricás kenyerek 1 kg-os, 500 gr-os vagy 250 gr-os kiszerelésekben.

Egészséges kenyerek

A teljes kiőrlésű lisztből készült kenyerek önmagukban is nagyon finomak és rendkívül egészségesek. Ennek a lisztnek a vitamintartama kiemelkedő, fogyasztása jótékony hatással van az emésztésre.

Zsemle, kifli, bagett

A nap indításához elengedhetetlen egy finom reggeli, amit csak egy friss zsemle, kifli vagy egy ropogós bagett tehet teljessé. Reggelente sosem könnyű a választás. A Príma Pékség termékei közül bármelyik is kerüljön az asztalra, jól indul a nap.

Sós sütemények

A Príma Pékség kínálatában számos sós péksütemény megtalálható a pogácsától a pizzás csigáig. Ha valami könnyűre, ropogósra vágyunk a legjobb választás egy sós sütemény, ami gyorsan fogyasztható és nem terheli meg a gyomrunkat.

Édes sütemények

Az édes süteményeknek nem lehet ellenállni. A nap bármely szakában is látogatja meg a Príma Pékség üzleteit, mindig találni fog egy kedvére való isteni édes süteményt. Kínálatunkban a legfinomabb, mindig friss édességekkel találkozhat

Aprósütemény, fánk

Az aprósütemények elengedhetetlenek egy családi, baráti találkozóhoz, szülinapi partihoz vagy egy kis hétköznapi lazításhoz. Ha nincs ideje sütni, mert elveszi az időt a vendégek érkezésére való felkészülés, számíthat ránk.

Pizza, kenyérlángos, szendvicsek

Ha nem is édes és nem is sós péksüteményre vágyunk, hanem inkább egy pizzát ennénk szívesen, de egy egész túl sok lenne, akkor is választhatnak minket.

Kalácsok

A kalácsok népszerűsége töretlen. Ki ne szeretné a fonott kalácsot vagy a foszlós kakaós kalácsot? A Príma Pékség termékei között megtalálhatók