Friss, kézműves, minőségi pékáru minden héten hétfőtől szombatig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202688705

Bemutatkozás

A Príma Pékség 1999-ben alakult Tiszadobon. A 20 éve stabilan működő vállalkozás főtevékenysége a friss kenyér és péksütemény gyártása és forgalmazása. Célunk olyan kiváló minőségű, házias, mindig friss pékáru készítése, amit minden generáció szívesen fogyaszt nap mint nap otthon vagy munkahelyre, iskolába igyekezve. A hagyományokat megőrizve nagy hangsúlyt fektetünk az újdonságokra is: az igények folyamatos nyomonkövetésével a klasszikus kenyerek és péksütemények mellett a különlegességekre is nagy figyelmet fordítunk. Így kínálatunkban ma már megtalálhatóak a teljes kiőrlésű vagy rozslisztből készült cukorbetegek vagy diétázók számára is fogyasztható príma termékek.

A tiszadobi üzemünkben nagy gondossággal és modern technológiával készült friss termékeket saját üzlethálózatunkban forgalmazzuk.

Első boltunkat 2009-ben nyitottuk, amit egy 8 szaküzletből álló hálózattá fejlesztettük: ma már Tiszalökön és Tiszavasváriban egy-egy, valamint Nyíregyházán hat üzletben forgalmazzuk kézműves termékeinket. Rövidtávú terveink között szerepel az üzletek számának bővítése a régióban és a viszonteladói hálózat bővítése is, ezáltal biztosítva termékeink minél szélesebb körben történő megismerését.

2017-ben magas szintű fejlesztést valósítottunk meg üzemünkben mely során modern, környezetbarát, energiatakarékos kemencéket, automata nyújtó-, dagasztó- és kenyérszeletelőgépet sikerült beszereznünk. Mindez hozzájárult a folyamatos növekedéshez és ahhoz, hogy termékeink gyorsan és fontos, hogy nem éjszakai műszakban elkészülhessenek.

A kiváló minőségű termékek készítése mellett szívügyünknek tekintjük új munkahelyek teremtését, a régióban élők megélhetésének biztosítását is. Ezt bizonyítja, hogy az alapítás óta eltelt időszakban folyamatos létszámbővülés figyelhető meg: a kezdeti 7 főről 2022-re 35 főre emelkedett a cégünk által foglalkoztatott munkavállalók száma.

A 2022-ben történt vezetőváltás új szemléletet hozott a Príma Pékség életébe. A legfőbb törekvésünk a tradíciók ötvözése a modern sütőipari technológiákkal, valamint az, hogy a hagyományok megtartása mellett kiváló minőségű, mindig friss és megújuló, príma termékek szerepeljenek kínálatunkban.

Miért a Príma Pékség a legjobb választás?
  • mindig friss péksütemények hétfőtől szombatig naponta akár két szállítással
  • kiváló minőségű alapanyagok
  • gazdag tölteléktartalom
  • az élelmiszerbiztonságra vonatkozó szabályok szigorú betartása
  • egyedi rendelések fogadása
  • kiváló ár/érték arány
  • folyamatos újdonságok

Kóstolja meg a Príma Pékség termékeit. Kollégáink szeretettel várják Önt is üzleteinkben.

Czurkó Gergő
ügyvezető-tulajdonos