Friss, kézműves, minőségi pékáru minden héten hétfőtől szombatig!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202688705

ÉDES SÜTEMÉNYEK

Az édes süteményeknek nem lehet ellenállni. A nap bármely szakában is látogatja meg a Príma Pékség üzleteit, mindig találni fog egy kedvére való isteni édes süteményt. Kínálatunkban a legfinomabb, mindig friss édességekkel találkozhat a hozzánk betérő vásárló: legyen az kelt tésztás vagy leveles tésztás, túrós, szilvás, kakaós vagy vaníliás.

Kóstolja meg kelt tésztáink közül a túrós batyut, a lekváros buktát, a kelt diós vagy mákos süteményeinket, leveles tésztáink közül a kakaós csigát, túrós táskát, diós, mákos vagy túrós búr kiflit. A croissant-ok közül ajánljuk a barackosat, vaníliásat, kakaó krémeset.

Ha mégis valami másra vágyna, ki ne hagyja a túrós vagy a szilvás hasét vagy a príma falatokat, a mogyorókrémes muffint, a bécsi fánkot, vagy az isteni feketeribizlis-vaníliás papucsot.

A teljes kiőrlésű lisztből készült termékeket fogyasztókra is gondoltunk: túrós táska és szilvás papucs is várja az egészséges életmódot követőket.

Vásárlóink egyre inkább a lédig, vagyis a csomagolás nélküli, kimérős termékeket részesítik előnyben, így erre is gondoltunk az édes sütemények tekintetében is.